Αγκινάρες αλά πολίτα

Αγκινάρες αλά πολίτα

Συστατικά: Αγκινάρα 40%, Πατάτα 40%, Καρότο 15%, Κρεμμύδι 4%, Άνηθος 1%.

Οδηγίες Παρασκευής:
Θα χρειασθείτε μόνο: 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα νερό, χυμό λεμονιού, αλάτι & πιπέρι.
Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρετε το περιεχόμενο του φακέλου. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού, 1 κούπα νερό και ανακατεύετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου.

Μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα λαχανικά, χωρίς να τα ξεπαγώσετε.

Θρεπτική Αξία ανά 100 gr

Πρωτεΐνες: 2,48 gr
Λιπαρά: 2,72 gr
Υδατάνθρακες: 15,88 gr
Ενέργεια: 97, (412,9) kcal (kj)

Διατήρηση στο σπίτι
Στην κατάψυξη:

* (-6 C) – 1 εβδομάδα
** (-12 C) – 1 μήνα
*** (-18 C) – Έως την ημερομηνία λήξης

Προσοχή: Προϊόν που έχει ξεπαγώσει, μην επιχειρήσετε να το ξαναπαγώσετε.