Σπανακόρυζο

Σπανακόρυζο

Συστατικά: Σπανάκι 70%, Ρύζι άσπρο 15%, Κρεμμύδι 14%, Άνηθος 1%.

Οδηγίες Παρασκευής:
Θα χρειαστείτε μόνο: 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 και 1/2 κούπας νερό, αλάτι & πιπέρι.

Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι σε κατσαρόλα και σωτάρετε το περιεχόμενο του φακέλου. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, 1 και 1/2 κούπας νερό και ανακατεύετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 20 λεπτά περίπου. Προαιρετικά: Μπορείτε να προσθέσετε 1 κούπα χυμό ντομάτας, ελαττώνοντας την ποσότητα του νερού.

Μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα λαχανικά, χωρίς να τα ξεπαγώσετε.

Θρεπτική Αξία ανά 100 gr

Πρωτεΐνες: 2,59 gr
Λιπαρά: 0,25 gr
Υδατάνθρακες: 7,64 gr
Ενέργεια: 43,1 (183,1) kcal (kj)

Διατήρηση στο σπίτι
Στην κατάψυξη:

* (-6 C) – 1 εβδομάδα
** (-12 C) – 1 μήνα
*** (-18 C) – Έως την ημερομηνία λήξης

Προσοχή: Προϊόν που έχει ξεπαγώσει, μην επιχειρήσετε να το ξαναπαγώσετε.