Αρακάς με αγκινάρες

Αρακάς με αγκινάρες

Συστατικά: Αρακάς 60%, Αγκινάρα 30%, Καρότο 6%, Κρεμμύδι 3%, Άνηθος 1%.

Οδηγίες Παρασκευής:
Θα χρειαστείτε μόνο: 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα νερό, αλάτι & πιπέρι.

Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι σε κατσαρόλα και σωτάρετε το περιεχόμενο του φακέλου. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, 1 κούπα νερό και ανακατεύετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου.

Μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα λαχανικά, χωρίς να τα ξεπαγώσετε.

Θρεπτική Αξία ανά 100 gr

Πρωτεΐνες: 4,05 gr
Λιπαρά: 0,26 gr
Υδατάνθρακες: 10,8 gr
Ενέργεια: 61,8 (262,8) kcal (kj)

Διατήρηση στο σπίτι
Στην κατάψυξη:

* (-6 C) – 1 εβδομάδα
** (-12 C) – 1 μήνα
*** (-18 C) – Έως την ημερομηνία λήξης

Προσοχή: Προϊόν που έχει ξεπαγώσει, μην επιχειρήσετε να το ξαναπαγώσετε.