Αρακάς λαδερός

Αρακάς λαδερός

Συστατικά: Αρακάς 60%, Πατάτα 19%, Κρεμμύδι 10%, Καρότο 10%,Άνηθος 1%.

Οδηγίες Παρασκευής:
Θα χρειαστείτε μόνο: 1/2 κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα νερό, 1 κούπα χυμό ντομάτας, αλάτι & πιπέρι.

Εκτέλεση: Βάζετε το λάδι σε κατσαρόλα και σωτάρετε το περιεχόμενο του φακέλου. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το χυμό ντομάτας, 1 κούπα νερό και ανακατεύετε. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου.

Μαγειρεύονται όπως τα φρέσκα λαχανικά, χωρίς να τα ξεπαγώσετε.

Θρεπτική Αξία ανά 100 gr

Πρωτεΐνες: 7,72 gr
Λιπαρά: 10,55 gr
Υδατάνθρακες: 39,25 gr
Ενέργεια: 268 (1120) kcal (kj)

Διατήρηση στο σπίτι
Στην κατάψυξη:

* (-6 C) – 1 εβδομάδα
** (-12 C) – 1 μήνα
*** (-18 C) – Έως την ημερομηνία λήξης

Προσοχή: Προϊόν που έχει ξεπαγώσει, μην επιχειρήσετε να το ξαναπαγώσετε.