Νέα – Ανακοινώσεις

Νέα - Ανακοινώσεις
06

Έμφαση στην ποιότητα

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ
Επένδυση επέκτασης των κτιριακών εγκαταστάσεών της, δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και εξοπλισμού του τμήματος ποιοτικού ελέγχου ύψους 1,8 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε στο τέλος του 2006 η βιομηχανία προτηγανισμένης κατεψυγμένης πατάτας και καταψυγμένων αγροτικών προϊόντων Θράκης Ιωάννου ΑΕ, που εδρεύει στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Η Ιωάννου ΑΕ δίνει έμφαση στις εξαγωγές, σε νέα προϊόντα και νέες γεύσεις με συνέπεια να εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, επισημαίνει η αντιπρόεδρος της εταιρείας κυρία Χρύσα Ιωάννου. Σήμερα η εταιρεία παράγει 35 κωδικούς προϊόντων. Πρόσφατα εμπλούτισε την οικογένεια των προϊόντων της με μια νέα σειρά, που λανσάρει στην αγορά με την επωνυμία «Μεσογειακά Πιάτα». Πρόκειται για μεσογειακά πιάτα που παρασκευάζονται από φρεσκοκατεψυγμένα λαχανικά και διατίθενται σε τρεις απολαυστικές συνταγές έτοιμα για μαγείρεμα και είναι: Αρακάς με αγκινάρα, αγκινάρα αλά πολίτα και σπανακόρυζο.

Η νέα πρόταση της Ιωάννου ΑΕ για τα «Μεσογειακά Πιάτα» ξεχωρίζει γιατί προτείνει τη μεσογειακή διατροφή που είναι καλύτερη στον κόσμο, υποστηρίζει η κυρία Ιωάννου. Η εταιρεία, τονίζει η κυρία Ιωάννου, αναζητά πάντα νέες ιδέες και τρόπους εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό εμπορεύεται επίσης κατεψυγμένα λαχανικά από οίκους του εξωτερικού, των οποίων η καλλιέργεια δεν ευνοείται από τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Η κυρία Ιωάννου επισημαίνει ότι η εταιρεία της δίνει πάντα έμφαση στην ποιότητα και έτσι από το 2000 εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας HACCP και ISO 9001:2000. Τα τελευταία πέντε χρόνια επισημαίνει η κυρία Ιωάννου η εταιρεία, με μοναδικό στόχο την αρτιότητα των παραγόμενων προϊόντων, επιδεικνύει έντονη και αποδοτική επενδυτική δραστηριότητα.

Πιστεύει ότι οι υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής και συσκευασίας, η ανέγερση ψυκτικών θαλάμων με πλήρως αυτοματοποιημένα και κωδικοποιημένα συστήματα αποθήκευσης, έχουν ανάγει την Ιωάννου ΑΕ σε μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες βιομηχανίες καταψυγμένων τροφίμων στην Ελλάδα. Βασική αρχή και δέσμευση της εταιρείας είναι η προσεκτική και ελεγχόμενη επιλογή των καλύτερων νωπών προϊόντων, πάντα σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, κατάψυξης, συσκευασίας και αυτόματου εγκιβωτισμού. Η παραγωγική δύναμη της βιομηχανίας σε ετήσια βάση ανέρχεται στους 16.000 τόνους προτηγανισμένης πατάτας και 2.000 τόνους κατεψυγμένων λαχανικών. Η εταιρεία παράγει καλαμπόκι, καρότα, κουνουπίδι, κρεμμύδι, μπρόκολο, μπάμιες, πιπεριές πράσινες και κόκκινες, σπανάκι, φασολάκια πλατιά και στρόγγυλα, ανάμικτα λαχανικά σε ποικιλία μεγεθών συσκευασίας 450 γρ. και 1 κιλού.

Η εταιρεία παράγει κατεψυγμένα λαχανικά και πατάτες προτηγανισμένες ιδιωτικής ετικέτας για λογαριασμό αλυσίδων σουπερμάρκετ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η κυρία Ιωάννου οι πωλήσεις της εταιρείας το 2006 ανήλθαν σε 4,7 εκατ. ευρώ έναντι 3,9 εκατ. ευρώ το 2005. Τα κέρδη εκτιμά ότι θα παρουσιάσουν αύξηση για το 2006 έναντι του 2005 που ήταν 35.000 ευρώ.
ΚΕΡΔΟΣ,

ioannou arakas from Ioannou S.A on Vimeo.

ioannou arakas from Ioannou S.A on Vimeo.

  • Posted by admin
  • 1 Tags
  • 0 Comments

CATEGORIES Uncategorized

COMMENTS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *